lördag, maj 06, 2006

Porscheproblem

Vi gjorde verkligen ett tappert försök att köra kusin Millan med dejt till balen. Men vi snubblade på målsnöret, verkligen!!

Porschen vägrade starta där på deras uppfart. En något stressad Daniel försökte allt han kunde att koppla bort startspärren så att de skulle kunna komma iväg. Klockan tickade på och till sist fick en Plan B uppfinnas. Grannens sprillans Saab fick det bli. Inte riiiiktigt lika fräckt kanske, men både bekvämare och bättre för frisyren än en liten Targa.
Iaf, balparet gjorde sorti. Två minuter senare startade bilen. Stor suck. Vi gjorde sedan vårt absolut seriösaste försök att hinna ikapp någon, någonsin. Om ni såg ett rött streck som lät förskräckligt och bara lämnade fartvinden efter sig, då var det vi! Men vi hann inte. Vi kom precis lagom för att se Millan och dejten kliva ur bilen. Jaha.. Det var den resan ner till Skåne det!!
Hoppas Millan kan förlåta oss nån gång. (Om det kan vara till någon tröst så kom vi inte längre än till Halmstad, där bilen dog igen. Så nu är vi även den erfarenheten rikare. Stå och greja bil mitt på motorvägen är INTE kul. Så slipper ni andra prova, om ni nu var nyfikna..)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter som ni hade en toppenresa!!! Hoppas the crazymakers var bättre...

kram