lördag, juni 25, 2011

Dagen efter

Vi har alla varit lite "dagen efter" idag. Mest i form av trötthet, men visst bakrus stod allt en fjärdedel av familjen för :-) Midsommar blev bra, riktigt trevligt med MÅNGA skratt och mycket god mat. (Åtta vuxna och sex barn i varierande åldrar lyckades bland annat göra slut på sju liter jordgubbar!!!) Barnen lekte tills de stupade (de låg utströsslade lite här och där till sist) vilket även vissa manliga festdelatagare gjorde..
Idag tog vi oss för att åka ut till Björlanda för sol och bad. Vi hade dessutom en MASSA matrester från igår kväll så det fick bli grillat till middag idag. Godaste resterna jag ätit på länge, och Milton åt italiensk potatissallad till det stod ut ur öronen på honom, så han höll nog med. Bianca och Bröderna Johansson blandade drinkar. Ur vinglas serverade de nåt odrickbart av cola, fanta och ramlösa jordgubb. Huvva!!
Denna lata dag i solen har verkligen triggat igång semesterfeelings så det är tur att det bara är en enda, ynklig, liten arbetsvecka kvar innan vi får vara lediga tillsammans i minst fyra veckor. Det ska bli så skönt så ni anar inte!!

Inga kommentarer: