torsdag, februari 02, 2006

Babysim-dag


Baby-simmet gick som en dans. Bianca har lärt sig att det är något mysigt på gång när vi kommer till simhallen och är förväntansfull när vi går in till bassängen. Man kan riktigt se hur gott hon tycker det är i vattnet och hon ler stort och sprattlar glatt.
Hon är gruppens minsting, alla tycker att hon är sååååå söt (*stolt mamma*) och eftersom hon är så otroligt social så spänner hon ögonen i alla och ger sig inte förrän hon fått kontakt med vem det nu än är som råkar befinna sig bredvid henne. Idag var det en tant, modell skrynklig, som blev charmad av prinsessans klara blick när vi duschade av oss efteråt.

Efter babysim blev det storhandling på Willys. Prinsessan satt i sin bilbarnstol och studerade nyfiket, men aningen trött, stimmet omkring sig. Hon sken upp som en sol när hennes älskade faster kom o hälsade på henne (hon jobbar ju vägg i vägg) och de gosade en liten stund innan faster var tvungen att gå tillbaka till jobbet.

Hemma igen har tjejen varit urgosig ända till 1930. Hon gnällde en liten stund i soffan, men när hon fick nappen knoppade hon in på fem röda.. Hon ligger o snusar så gott i sin spjälis nu, och lugnet har sänkt sig över Kobbarnasväg..

Inga kommentarer: