fredag, juni 26, 2009

En dag på stranden

Vi packade in två barn, en stooor badväska, en barnvagn och en mamma i bilen idag och åkte till Varberg. Målet med utflykten var givetvis badstranden, och vi stannade i Tofta för att hämta upp två barn, en stooor badväska, en barnvagn och en mamma till, vidare mot badstranden och ytterligare ett stopp på vägen. Vi hämtade upp sista två barnen, stooora badväskan, barnvagnen och mamman på Statoil utanför Varberg och sedan styrde hela karavanen kosan mot havet.

Sammanfattningsvis så har vi idag konstaterat följande:
*Bianca älskar att bada i havet (vilken unge gör inte det förresten? Står och huttrar med blå läppar och hävdar bestämt att de minsann INTE fryser och INTE tänkt gå upp, iaf inte innan augusti)
*Milton tycker att värme är en väldigt otrevlig sak, och blåst är inte ett dugg bättre. Lite tröst finns i tutten, men inte mycket. Sova kan man ju inte heller göra när det är varmt och blåsigt och då blir man GNÄLLIG..
*Mamman tycker det är mycket trevligt att spendera en dag på stranden. Solbrännan fick sig en rejäl skjuts, sällskapet var helt rätt och känslan av sand mellan tårna efteråt är ju rätt skön..


(Fick förresten en rätt skön kommentar av Bianca häromdagen. Hade varit o handlat medan hon hjälpt pappa köra grus. När jag kom hem bad jag om en kram och en puss och blev då upplyst att jag fick vänta eftersom:
-"Jag kan inte gräva grus och pussas samtidigt. Det är så det är med små treåringar"

Inga kommentarer: