torsdag, juni 18, 2009

Lilleman sover, storasyster är på förskolan och mamman ska vika tvätt. Ute öser regnet ner och inne är det lite halvt kylslaget då värmen är avstängd (eftersom den normalt sett inte behövs i juni..)
Idag packar vi för att åka ner till södern en sväng. Det blir midsommarafton hos gammelmoster och så blir det midsommardagen i Köpenhamn. Lite släkt är det tänkt att hinnas med för presentation av arvprinsen också innan det är dags att styra kosan tillbaka till urskogen.

Milton han växer på som han ska. Han har börjat le dessa hjärtevärmande, stora, tandlösa leenden som vilken mamma som helst smälter av, också "pratar" han med sin omgivning.
Bianca övar sig flitigt på att skriva. Hon har äntligen lärt sig skriva bokstaven C ordentligt nu, och det är hon väldigt stolt över!

Kissekatten har rymt (hoppas vi, alternativen känns för sorgliga..) så det är lite tomt här hemma. Givetvis går han inte att ersätta med någon annan katt hursomhelst så nu är vi nog husdjurslösa ett tag framöver (och vem vet, han kan ju hitta hem igen, det har hänt förr!!)

Inga kommentarer: