måndag, februari 01, 2010

Nyhetsuppdatering

Hur vi har det? Bara bra tack. Mycket kretsar ju kring Miltons nyförvärvade förmåga och det gåtränas precis hela dagarna. Rätt ut i rummet ger han sig, kommer nån meter "the mummy style" (dvs med armarna rakt framför sig och lite vinglig pingvingång) för att sedan dimpa på rumpan, oftast med ett stort leende. Han är så otroligt stolt över sina bedrifter, och han är väldigt söt när han är så nöjd med sig själv..

Bianca är same as usual. Ögonen glittrar konstant av bus och hon ger ständigt prov på sin humor. Hon är en aning mindre pappas flicka för tillfället och kan faktiskt välja att lägga sig under mammas täcke ibland när hon kommer tassande på natten. Det känns bra i ett mammahjärta.

Snö har vi i drivor, men det är väl ingen större skillnad mot övriga landet. Vackert är det, men det blir allt lite kallt hemma när termometern visar -20. Eftersom vi inte har något vettigt kaminskydd och därmed inte kan elda dagtid så blir det till att krypa in under filtarna i soffan när man blir lite frusen.
Katten verkar iaf gilla vädret. Honom ser vi ytterst lite av för tillfället. Han är lite knepig, men så är jag ju från Upphärad också :-)

Inga kommentarer: